MKplus is de gespecialiseerde projectleider voor gemeenten.

Als manager en verbindende factor in de definitie-, ontwerp- en realisatiefase van grote gemeentelijke vastgoedprojecten nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het hele proces en project.

Onze expertises in gemeentelijk projectleiding:
– Haalbaarheidsonderzoek
– Projectdefintie en programma van eisen
– Contractmanagement
– Omgevingsanalyses
– Aanbestedingsmanagement
– Risico- en haalbaarheids-analyses
– Managen van de inhoudelijke voortgang en kwaliteit van de uitwerking
– Ontwerpbegeleiding
– Financieel management
– Innovatie-management
– Bestuurlijke besluitvorming

 Inderdaad: MKplus verzorgt het gehele proces en project!

MKplus is de verbindende schakel tussen alle interne gemeentelijke disciplines en de externe projectorganisaties bij de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed voor sport, cultuur en onderwijs. Daarbij maken wij graag combinaties tussen de verschillende gebruiksmogelijkheden om de multifunctionaliteit van de huisvesting en de omgeving daarvan te optimaliseren. Daarbij integreren wij  innovaties in onderwijs, sport en cultuur in onze processen, wat leidt tot verrassende gebouwen en gebruiksmogelijkheden.

MKplus maakt complexe projecten en processen overzichtelijk. Onze ervaring en vaardigheden in procesmanagement, financiën, vastgoedkennis, vastgoed-advisering, innovatie, actieve advisering en projectmanagement wordt door opdrachtgevers zelfs ‘uniek’ genoemd. Daar zijn wij trots op!  

Wij werken nauw samen met alle stakeholders van projecten, zoals het schoolteam en kinderopvang, (school)bestuur, sportverenigingen, woningcorporaties, ontwerpteam (architect, constructeur, installatie-adviseur, bouwyfiscus), aannemers en ambtenaren. Door onze actieve advisering en consequente open communicatie verbinden we hun belangen met elkaar en de inhoudelijke kaders.
MKplus schakelt hierbij moeiteloos tussen projectmanagement (harde kaders) en procesmanagement (belangen, stakeholders managen). 

Alles met een optimaal eindresultaat voor alle betrokkenen als doel

Daarom is

De specialist in projectleiding voor gemeenten!