MKplus = Maurice Koolen

Ik heb MKplus opgericht vanuit persoonlijke gedrevenheid, om bij te dragen aan meer duurzame gebouwen in Nederland en aan verdere vernieuwing en kwaliteit van de leer- en werkomgevingen. Goed luisterend naar ieders argumenten en achterliggende belangen, neem ik partijen mee in een doelgerichte aanpak. Ik creëer oplossingen vanuit verbinding tussen betrokken organisaties en met nieuwe partijen ‘van buiten’.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Maurice-Koolen-1.jpg
Maurice Koolen

Samen met onze partners streven wij ernaar nog meer opdrachtgevers op deze aspecten professioneel en vernieuwend te ondersteunen.

Mijn roots in het maatschappelijk vastgoed liggen op de TU Eindhoven. Daar werd ik gegrepen door de wisselwerking tussen leerlingen en hun fysieke leeromgeving. Mede door het aanstekelijke enthousiasme van de veel te vroeg overleden onderzoeker en universitair hoofd docent Joost van Andel.

Na mijn afstuderen kreeg ik de kans om me bij ICS Adviseurs snel te ontwikkelen tot senior adviseur, met veel projecten in onderwijs, kinderopvang en welzijn. Alle binnen een politiek-bestuurlijke omgeving.

In de periode daarna heb ik bij Complan als project- of procesmanager langlopende projecten mogen aansturen als eindverantwoordelijke. Naast het onderwijs zijn daar cultuur- en sport-accommodaties en herbestemmen van erfgoed en monumenten als vaste werkvelden bij gekomen.

Meer weten?
Kijk op mijn linkedin-pagina of neem even contact met mij op?